-17%
Koken op Terschelling
Overzicht124 pag. 2015 (2e druk 2017)
Geniet van zelf op het wad te plukken mosselen en oesters, de op natte gronden groeiende cranberry’s of van de overheerlijke biologische Terschellinger kaas uit Oosterend.
Boswachter Hessel Hek neemt je mee en laat je paardenbloemblad, zevenblad, grote weegbree, hondsdraf, veldkers, vogelmuur en winterpostelein plukken voor zijn recept. Maar ook de garnalenvissers, de bakkers en de slager zijn terecht trots op hun eilander product. Nergens anders in Nederland eet je zoveel cranberrygebak of het beste lams- en rundvlees als bij de talrijke restaurants op het eiland.
Los van de smakelijke producten en gerechten hebben wij prachtige beelden en informatieve tekstjes geplaatst die je de sfeer van het eiland laten proeven.
Ogenschijnlijk hebben de beelden en informatie niets te maken met een kookboek, dat klopt, maar het draagt wel bij aan het bijzondere gevoel dat je krijgt als je op het eiland verblijft. Terschelling laat een onuitwisbare indruk op je achter.